Mehmet İpgin İlkokulu

Vizyon: Eğitimle ilgili her türlü imkânın sunulduğu, öğrencilerin geleceğe en iyi şekilde hazırlandığı bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Kendini geliştiren ve çevresini olumlu yönde değiştiren, araştıran, sorgulayan, karşılaştığı problemleri çözebilen, bilgiyi nerede bulacağını bilen, bilgi çağının gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek üretken, karşılaştığı problemleri çözebilecek bilgi ve birikime sahip, kendine güvenen, bu bilgi ve birikimi üst öğretim kurumlarında kullanabilen bireyler yetiştirmeyi görev edinmiştir.

Saatler: 13:40- 18:30
Servis Bilgisi: 6 tane öğrenci servisi bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sariyermehmetipgini.meb.k12.tr

Adres - Çayırbaşı Cad. No109 Büyükdere Mah. Sarıyer / İstanbul

Öğretim Şekli :Okulumuzda ikili Öğrenim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Büyükdere Beleyiye Karşısı Okul Durağı

Adres - Çayırbaşı Cad. No109 Büyükdere Mah. Sarıyer / İstanbul

Ulaşım Belediye Otobüsü (25T Taksim-Sarıyer), 59RS(RumeliHisar Üstü-Sarıyer), 25E(Kabataş-Sarıyer)ve Sarıyer minübüsleri geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Sarıyer İçesi İlçe Merkeze Uzaklığı 2 km´dir İl´e uzaklığı 25 km´dir